Під час зіткнення футбольних фанатів у Дніпропетровську поранено 8 беркутівців. Більше 60 уболівальників затримано (відео)

Відео
Поділитися
© Денис Бачинский, youtube.com
Матч 26-го туру Чемпіонату України між «Дніпром» і «Металістом», закінчився бійкою фанатів з міліцією. У результаті постраждали вісім співробітників спецпідрозділу «Беркут».

У Дніпропетровську співробітники міліції затримали 60 вболівальників, 8 співробітників «Беркута» отримали травми за порушення громадського порядку після матчу «Дніпро» і «Металіст».

У понеділок, 9 квітня, на території стадіону «Дніпро - Арена» з 19:00 до 20:52 проводився футбольний матч між ФК «Дніпро» та ФК «Металіст», на якому були присутні 30 446 глядачів, з яких близько 550 уболівальників ФК «Металіст».

Після закінчення матчу о 21.30 близько 1500 агресивно налаштованих уболівальників ФК «Дніпро» зібралися на проїжджій частині біля виїзду зі стадіону і намагалася перекрити виїзд автобусів з уболівальниками ФК «Металіст».

«З метою розблокування виїзду були залучені співробітники міліції та військовослужбовці внутрішніх військ, які несли службу на прилеглій до стадіону території і перебували в резерві. Під час розборони співробітниками міліції уболівальників, група агресивно налаштованих молодих людей почала кидати у співробітників міліції каміння, порожні пляшки та піротехнічні вироби. Шляхом залучення резервів вболівальники були розділені і розсіяні по прилеглих вулицях, а найбільш агресивні правопорушники були доставлені співробітниками міліції у Кіровський райвідділ міліції», - повідомляють у міліції.

В Єгипті у зіткненнях після футбольного матчу загинули 73 людини (відео)


За даними правоохоронних органів всього було затримано 60 осіб, складено близько 20 адмінпротоколів. За результатами розгляду зазначених адмінпротоколів 15 правопорушників притягнуто до адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі від 51 до 120 грн, попередження отримали 2 людини, щодо ще двох правопорушників припинено адміністративне провадження, стосовно одного адміністративного матеріалу рішення не прийнято.

При локалізації конфлікту 8 працівники «Беркут» отримали тілесні ушкодження легкого ступеня.

Крім того, у результаті протиправних дій отримали незначні механічні ушкодження два службових автомобілі роти ДПС.

Невдала атака дніпропетровців після гри

Зіткнення фанатів з міліцією

Нагадаємо, в останньому матчі 26-го туру Чемпіонату України з футболу «Дніпро» зіграв з «Металістом» 2:2. !zn

Читайте також:

«Металіст» залишає Лігу Європи

«Металіст» у матчі з «Дніпром» оформив собі бронзу (відео)

Новачок «Динамо» побив рекорд чемпіонату України

Українські футбольні клуби Прем'єр-ліга оштрафувала на 660 тис. грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі