Перший українець у Бундеслізі розповів, як в 2013-му ледь не очолив "Севастополь"

Поділитися
Перший українець у Бундеслізі розповів, як в 2013-му ледь не очолив "Севастополь" Скрипник в 2013-му відмовився очолити "Севастополь" і не прогадав © bbc.co.uk
Віктор Скрипник працював з молодіжним складом бременського "Вердера", коли йому надійшла пропозиція зі стану ФК "Севастополь".

Перший український тренер в німецькій Бундеслізі Віктор Скрипник розповів, як в 2013-му ледь не очолив "Севастополь".

Скрипник, який у жовтні став головним тренером "Вердера", рік тому отримав пропозицію зі стану ФК "Севастополь", який канув в Лету навесні 2014-го.

Пропозиції з України були, але дуже неконкретні. Розмова була тільки з "Севастополем", буквально перед подіями в Україні восени 2013 року. Зараз дякую долі, що я в цьому клубі так і не опинився. Я говорив: "Хочу, щоб все було офіційно..." Потім були інші справи, і вся ця історія якось затихла. Власне, я і не переживав, що цього не сталося", - повідав Скрипник.

Нагадаємо, що "Севастополь" припинив існування по закінченню сезону-2013/14 в зв'язку з російською анексією Криму. Клуб так і не розрахувався по зарплатах з більшістю футболістів і тренерів.

Читайте також: Українець Віктор Скрипник привів "Вердер" до перемоги у Кубку Німеччини

Додамо, що Віктор Скрипник провів 130 матчів за "Вердер" у чемпіонаті Бундеслізі, а після завершення кар'єри залишився працювати в системі клубу. Поступово йому довірили працювати з молоддю, а в жовтні 2014-го він отримав шанс проявити себе і в основному складі, замінивши на посаді Робіна Дутта. У двох іграх українець здобув перемоги зі своїм клубом, вийшовши до 1/8 фіналу Кубка Німеччини, а також вперше в сезоні завоювавши з "Вердером" три очки в Бундеслізі.

Після 10-ти турів "музиканти" залишаються на останньому місці турнірної таблиці, однак у випадку перемоги в наступному поєдинку зі "Штутгартом" вони можуть піднятися на кілька сходинок.

Раніше повідомлялося, що в запорізькому "Металурзі", де на початку 90-х виступав Скрипник, спростували можливу відставку головного тренера Олега Тарана.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі