Перед зустріччю з Україною збірна Люксембургу обіграла німецький клуб

Поділитися
Перед зустріччю з Україною збірна Люксембургу обіграла німецький клуб Люксембург підійде до матчу з Україною у хорошому настрої © vfl-bochum.de
Майбутні суперники українців по відбірного турніру Євро-2016 успішно провели тренувальний матч з представником другої Бундесліги.

Поки у збірній України намагаються вирішити проблему травмованих гравців, Люксембург вже повним ходом готується до зустрічі з командою Михайла Фоменка.

Майбутній суперник "синьо-жовтих" з відбірного турніру Євро-2016, з яким українці зустрінуться 15 листопада на виїзді, провів обіграв клуб другої німецької Бундесліги "Бохум" 4:2.

У складі Люксембургу тричі відзначився 22-річний нападник Моріс Жон Девілль, який представляє клуб третього дивізіону чемпіонату Німеччини "Саарбрюкен". Ще один точний удар на рахунку Давіда Тюрпеля. Відзначимо, що "Бохум" двічі вів у рахунку, але з 63-ї хвилини пропустили три голи від Девилля, що зумовило результат протистояння.

Нагадаємо, що у відбірному турнірі Євро-2016 Люксембург зіграв внічию 1:1 з Білоруссю, програв 2:3 Македонії і 0:4 Іспанії.

Додамо, що "Непохитні" вийшли на поєдинок в досить бойовому складі - не було лише кілька ключових виконавців команди з другої по силі німецькій лізі. До речі, в чемпіонаті "Бохум" йде на 10-му місці. Примітно, що бохумці пропустили в свої ворота 21 м'яч в 13 матчах - це один з найгірших показників серед 18 колективів.

Напередодні зустрічі з Люксембургом головний тренер України Михайло Фоменко викликав до команди двох захисників луганської "Зорі" - Віталія Вернидуба і Андрія Пилявского. Таким чином, вперше в історії національної збірної буде представлено п'ятеро футболістів луганчан.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі