Перед зустріччю з "Дніпром" тренер "Інтера" радить звернути увагу на Конополянку

Поділитися
Перед зустріччю з "Дніпром" тренер "Інтера" радить звернути увагу на Конополянку Євген Коноплянка цікавить нового наставника "Інтера" Роберто Манчіні © moskva.com
Роберто Манчіні не уточнив, чи побоюється Коноплянку в прийдешній грі з українцями в Лізі Європи, хоче бачити його у складі своєї команди.

Для українського півзахисника Євгена Коноплянки матч його "Дніпра" проти "Інтера" в рамках 5-го туру Ліги Європи може стати чи не вирішальним у всій кар'єрі.

Напередодні поєдинку про талановитого фланговому хавбеке заговорив наставник "Інтера" Роберто Манчіні, за спиною якого робота в таких командах як "Манчестер Сіті", "Галатасарай", "Фіорентіна" і "Лацио". 50-річний фахівець вважає, що Коноплянка може по-новому розкрити свій талант в сильному європейському клубі.

"Коноплянка - класний гравець, ми повинні звернути на нього пильну увагу, - цитує Football Italia Манчіні. - Він є одним з кращих футболістів Європи і може ще додати в більш сильній команді".

Нагадаємо, що іноземні ЗМІ вважають "Інтер" одним із претендентів на трансфер Євгена Коноплянки взимку. Крім "нерадзуррі" у послугах українця зацікавлена "Рома", "Мілан", а також англійські "Тоттенхем" і "Ньюкасл".

Нагадаємо, що минулої зими зірвався практично вирішене перехід Коноплянки в лондонський "Тоттенхем". Англійська преса звинуватила у зриві трансферу керівництво "Дніпра", однак експерти підтвердили, що англійці занадто пізно почали оформлення формальностей.

Нагадаємо, що 18 вересня "Інтер" обіграв "Дніпро" 1:0 у першому турі групового турніру Ліги Європи. Тоді "нерадзуррі" грали під керівництвом Вальтера Маццаррі, однак невдачі у національній першості спонукали керівництво до відставку тренера, на місце якого прийшов Манчіні.

У матчі 13-го чемпіонату Прем'єр-ліги ужгородська Говерла несподівано зупинила Дніпро в Дніпропетровську. Підопічні Мирона Маркевича зіграли внічию 1:1 і тепер відстають від "Динамо" на три очки у турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі