Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Баварія" нагадала "Шахтарю" про атакувальну міць

Відео
Поділитися
Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Баварія" нагадала "Шахтарю" про атакувальну міць Арьєн Роббен відзначився двома голами
У ворота "Гамбурга" в матчі чемпіонату Бундесліги залетіло 8 голів. Своєю потужною грою "Баварія" за один матч реабілітувалася за невдачі в перших іграх 2015 року.

"Баварія" у домашньому матчі 21-го туру чемпіонату Німеччини відправила вісім м'ячів у ворота "Гамбурга". У складі мюнхенців дублями відзначилися атакуючі футболіст Маріо Гетце, Томас Мюллер і Ар'єн Роббен, а ще по голу забили Роберт Левандовський і Франк Рібері.

Варто відзначити, що до цієї зустрічі "Гамбург" здобув чотири перемоги поспіль, а "Баварія" в трьох матчах після відновлення змагань у чемпіонаті здобула одну перемогу в трьох матчах. Нагадаємо, що вже через три дні мюнхенці зустрінуться з донецьким "Шахтарем" в рамках першого поєдинку 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Що стосується "Гамбурга", то це поразка стала для команди найбільшим в історії за весь час виступів у Бундеслізі. Попереднє "досягнення" (2:9) було встановлено в березні 2013 року, коли "Гамбург" програв все тій же "Баварії".

Чемпіонат Німеччини

Бундесліга

21-й тур

"Баварія" - "Гамбург" - 8:0 (3:0)

Голи: Мюллер, 21 - з пенальті (1:0). Гетце, 23 (2:0). Роббен, 36 (3:0). Роббен, 47 (4:0). Мюллер, 55 (5:0). Левандовський, 56 (6:0). Рібері, 69 (7:0). Гетце, 88 (8:0).

"Баварія" (Мюнхен): Нойер, Рафінья, Бенатіа (Рібері, 59), Бадштубер, Алаба, Роббен (Пісарро, 71), Швайнштайгер, Мюллер (Гаудіно, 66), Гетце, Бернат, Левандовський.

"Гамбург": Дробни, Гец, Вестерманн, Джуру, Маркос (Острцолек, 57), Штибер, ван дер Варт (Йірачек, 57), Діас, Янсен, Оліч (Мюллер, 23), Руднєв.

Попередження: Ван дер Варт, 29.

Суддя: Вайнер.

14 лютого. Мюнхен. Стадіон "Альянц-Арена".

Головний конкурент "Баварії" в боротьбі за чемпіонство "Вольфсбург" теж показав свій потенціал в атаці, забивши у ворота "Байєра" 5 голів. Але при цьому "вовки" пропустили 4 м'ячі. Таким чином, 8-очкова різниця між командами збереглася - "Баварія" лідирує.

Читайте також: "Вердер" Скрипника здобув чергову перемогу, піднявшись на 8-е місце

Шахтар готується до матчу Ліги Чемпіонів з Баварією в Києві. Поки не повідомляється, коли підопічні Мірчі Луческу переїдуть до Львова, де і відбудеться зустріч з німецьким грандом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі