Перед матчем з "Дніпром" тренер "Севільї" отримав пораду від Хуанде Рамоса

Поділитися
Перед матчем з "Дніпром" тренер "Севільї" отримав пораду від Хуанде Рамоса Унаї Емері спілкувався з колишнім тренером "Дніпра" © Facebook/FC Sevilla
Хуанде Рамос двічі приводив "Севілью" до перемоги в Кубку УЄФА. А невдовзі перебрався в Україну працювати з дніпропетровським "Дніпром".

Головний тренер "Севільї" Унаї Емері розповів напередодні фіналу Ліги Європи, що його підопічні добре підготувалися до зустрічі з "Дніпром".

Певну допомогу у вивченні суперника по фінального протистояння Емері надав екс-наставник "Дніпра" іспанець Хуанде Рамос, а також його помічник Маркос Альварес.

"Я отримав чимало інформації від Хуанде і від Маркоса Альвареса. Ми дуже ретельно готувалися до фіналу, тому збирали всілякі думки. Нам дуже важливо отримати максимум інформації. І Рамос, і Альварес повідали нам чимало цікавого, хоча вони шанують і підтримують "Дніпро", - зізнався Емері на передматчевій прес-конференції у Варшаві, де 27 травня відбудеться вирішальний поєдинок Ліги Європи.

Нагадаємо, що Рамос очолював "Севілью", коли команда з Андалусії домоглася першого успіху на міжнародній арені, вигравши в сезонах-2005/06 і 2006/07 Кубок УЄФА, а в 2006-му обігравши "Барселону" в Суперкубку. А з 2010-го по 2014-й працював у "Дніпро", завоювавши з ним перші за більш ніж 20 років срібні медалі чемпіонату України.

Читайте також: Букмекери не вірять у "Дніпро" у фінальному протистоянні з "Севільєю"

За кілька днів до фіналу Емері назвав Дніпро справжнім відкриттям Ліги Європи. За словами наставника "Севільї", дніпряни зуміли в статусі "темної конячки" обіграти фаворитів нинішнього розіграшу турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі