Пак'яо і Мейвезер обіцяють глядачам захоплюючий бокс 2 травня в Лас-Вегасі

Фото
Поділитися
Любителів боксу чекає напружена зустріч двох провідних боксерів світу. Багато хто вважає їх найкращими у всі часи бійцями.

Напередодні суперпоєдинка між Флойдом Мэйвезером і Менні Пак'яо, який відбудеться 2 травня у Лас-Вегасі, боксери поспілкувалися з журналістами і провели традиційну дуель поглядів.

Судячи з усього, обидва боксера намагаються не видавати передстартове хвилювання. Пак'яо, наприклад, почав роздумувати про своє минуле та сьогодення.

"Я б хотів стати прикладом для багатьох. Я виживав, спав на вулиці, але тепер буду одним з учасників великого бою, якого чекають мільйони вболівальників. Безсумнівно це те, що дав мені Бог, однак я і Флойд, ми пройшли напружені дні тренувань, що показати хороший бокс 2 травня в суботу", - зазначив 36-річний боксер.

Його опонент, незважаючи на створений образ пафосного суперспортсмена-багатія, був гранично стриманим і простим у висловлюваннях.

"Це велика подія. Завдяки моєму табору, моїй команді і моєму батькові-тренеру я підійшов до бою у відмінному настрої і фізичної готовності. Настав час поєдинку: всі тут присутні хочуть побачити гарне шоу, хороший бокс, і ми доставимо їм задоволення", - сказав Мейвезер.

Додамо, що боксери поведуть спір за спеціальний пояс WBC, вартість якого оцінюється в 1 мільйон доларів - за присутності на ньому дорогоцінних каменів.

Напередодні поєдинку Пак'яо говорив, що готовий завдати Мэйвезеру першої поразка в кар'єрі. Нагадаємо, що на рахунку американця 47 перемог, у філіппінця - п'ять поразок у 57 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі