Основний форвард "Челсі" може пропустити матч з "Динамо"

Поділитися
Основний форвард "Челсі" може пропустити матч з "Динамо" Коста травмувався в матчі проти "Сток Сіті"
Дієго Коста отримав травму ребер і був госпіталізований у лікарню.

Іспанський форвард "Челсі" Дієго Коста може пропустити матч групового етапу Ліги чемпіонів проти "Динамо". Цей поєдинок відбудеться 4 листопада в Лондоні.

Коста отримав пошкодження ребер у матчі Кубка англійської ліги проти "Сток Сіті". Як повідомив після матчу головний тренер лондонців Жозе Моуріньо, Косту відразу після гри відвезли в лікарню. На місці удару у нього утворилася гематома. Таким чином, участь іспанського нападника в матчі 4 туру групового етапу ЛЧ проти "Динамо" знаходиться під питанням.

Відзначимо, що "Челсі" програв "Стоку" у серії післяматчевих пенальті, а Жозе Моуріньо став ще на крок ближче до звільнення. За інформацією британських ЗМІ, власник клубу Роман Абрамович може звільнити португальця ще до матчу у відповідь з "Динамо".

"Челсі" і "Динамо" в рамках третього туру Ліги чемпіонів, нагадаємо, голів не забили. Після трьох турів у активі "Динамо" 5 очок, у "Челсі" - 4. Лідирує у групі G "Порту" (7 очок).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі