Ослаблений "Металіст" у меншості вирвав нічию у "Шахтаря"

Відео
Поділитися
Ослаблений "Металіст" у меншості вирвав нічию у "Шахтаря" © football.ua
Харків'яни відкрили рахунок, але, залишившись у меншості після вилучення, пропустили два голи. Врятуватися команді Ігоря Рахаева вдалося на другій доданій хвилині.

Харківський "Металіст" зіграв внічию 2:2 з донецьким "Шахтарем" у матчі, який відбувся в рамках 16-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги у Львові.

Номінальні господарі несподівано відкрили рахунок на 18-ій хвилині, проте в кінці першого тайму тиск "Шахтаря" вилилося у забитий гол. Даріо Срна відновив рівновагу, реалізувавши пенальті за знесення Ілсінью. Ситуація для харків'ян ускладнилася ще й тому, що орендований у "Динамо" захисник Рижук отримав червону картку.

Здавалося, що після перерви голи посиплються у ворота "Металіста": але вийти вперед "гірники" зуміли лише в середині 45-хвилинки. Вийшов на заміну Олександр Гладкий відпасував на Луїса Адріану, і той вразив ціль. Здавалося, що гра так і завершиться впевненою перемогою команди Мірчі Луческу, адже в чисельній меншості "Металіст" рідко ходив в атаку.

Але отримавши у доданий час право на штрафний, харків'яни з лишком реалізували свій шанс. Володимир Прийомів відгукнувся на подачу Івана Бобко.

Металіст - Шахтар - 2:2 (1:1)

Голи: Довгий, 18 (1:0). Срна, 45+4 - з пенальті (1:1). Луїс Адріану, 72 (2:1). Прийомів, 90+3 (2:2).

"Металіст" (Харків): Погорілий, Прийомів, Бульят, Бесєдін (Бойчук, 46), Селін, Рижук, Каядо, Бобко, Ковальчук, Іщенко, Довгий.

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Ілсінью (Марлос, 73), Срна, Тайсон (Ньому, 78), Дуглас Коста, Фернанду, Шевчук (Гладкий, 68), Луїс Адріану, Фред, Степаненко, Кучер.

Покарання: Бобко, 36. Ілсінью, 65. Погорілий, 68. Іщенко, 82. Довгий, 86. Марлос, 89 (попередження). Рижук, 45+3 (видалення).

Суддя: Жабченко (Хмельницький).

7 березня. Львів. "Арена Львів".

Таким чином, "Металіст" вперше в 2015 році добився позитивного результату: раніше "жовто-сині" програли 0:3 "Динамо" в 15-му турі Прем'єр-ліги, а також поступилися "Шахтарю" 0:2 в рамках першого матчу 1/4 фіналу Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі