"Олімпік" може посилитися футболістом, який не підійшов "Динамо" і "Дніпру"

Поділитися
"Олімпік" може посилитися футболістом, який не підійшов "Динамо" і "Дніпру" Тончи Кукоч хоче грати за український клуб © sportal.bg
Тончи Кукоч запам'ятався українським уболівальникам тим, що сам або з допомогою агентів заявляв про інтерес до нього з боку лідерів українського футболу.

Хорватський захисник Тончи Кукоч може стати футболістом донецького "Олімпіка". Болгарський клуб ЦСКА, за який і виступав хорват, розглядає можливість продажу хорвата за 200 тисяч євро. Крім того, узгодити перехід футболіста повинен головний тренер ЦСКА Стойчо Младенов.

Офіційного підтвердження з боку донеччан поки не послідувало, проте відомо, що президент клубу Владислав Гельзін обіцяв підсилення новими футболістами найближчим часом. Тим більше, що команда зараз перебуває на тренувальній базі в Києві, і, напевно, могла б взяти цього футболіста на перегляд.

Додамо, що раніше болгарська преса неодноразово заявляла про інтерес до Кукочу, який є племанником відомого хорватського баскетболіста, з боку лідерів українського футболу - "Динамо" і "Дніпра". Кукоч нібито навіть вирушив в Україну, щоб вийти на новий рівень, як сказав сам футболістом. Більше того, в декількох інтерв'ю хорват говорив прямо, що хоче грати за "Динамо". Втім, президент киян Ігор Суркіс спростував цю інформацію.

Напередодні президент донецької команди повідомив, що в Олімпіку поставили завдання виходу в Лігу Європи. Владислав Гельзін вважає, що подібні цілі реальні, адже команда йде на 4 місці в турнірній таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі