"Олімпік" і "Ворскла" так і не відкрили рахунок у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України

Поділитися
"Олімпік" і "Ворскла" так і не відкрили рахунок у першому матчі 1/4 фіналу Кубка України "Ворскла" і "Олімпік" не відкрили рахунок у матчі в Полтаві © olimpic.com.ua
Полтавці і донеччани відклали питання про переможця двораундового протистояння на поєдинок, який відбудеться у квітні в Києві.

Полтавська "Ворскла" не зуміла добитися прийнятного результату на своєму стадіоні в першому матчі 1/4 фіналу Кубка України, зігравши внічию 0:0 з донецьким "Олімпіком".

Поєдинок пройшов в досить спокійному руслі, без великої кількості небезпечних моментів, тому нульовий результат виглядає цілком логічно.

у Відповідь матч відбудеться 8 квітня у столиці України, на домашньому полі "Олімпіка" на стадіоні СТК імені Баннікова.

Напередодні зустрічі в Полтаві в пресі пройшла інформація, що "Олімпік" вирішив зробити ставку на чемпіонат, тому нібито збирався відправити на кубковий поєдинок напіврезервний склад - щоб дати відпочити лідерам і вони добре підготувалися до гри Прем'єр-ліги проти "Динамо".

Однак, як виявилося, це повідомлення не відповідало дійсності. У Полтаві підопічні Романа Санжара постали перед глядачами в досить бойовому складі. Втім, це не допомогло їм відзначитись хоча б раз, зате команда не пропустила, що по-перше важливо з точки зору подальшої боротьби, а по-друге, має значення для психологічної стійкості "Олімпіка". Адже ще кілька днів тому "синьо-білі" дозволили "Зорі" п'ять разів вразити свої ворота.

Ворскла - Олімпік - 0:0

"Ворскла" (Полтава): Богуш, Сімінін, Тобто Ткачук, Даллку, Сапай, Дедечко, Чеснаков (Маркоскі, 46), Турсунов, Янузі (Ковпак, 77), Баранов, Шиндер (Громов, 64).

"Олімпік" (Донецьк): Литовка, Іванов, Дитятьєв, Гришко, Тищенко, Огиря, Доронін, Шериф (Лебідь, 57), Мохів (Драченко, 57), Кадімян, Ситник (А. Міщенко, 88).

Покарання: Тищенко, 45. Огиря, 54. Лебідь, 85 (попередження).

Судді: Труханов (Харків), Чертоляс (Херсон), Шудрик (Сімферополь).

4 березня. Полтава. Стадіон "Ворскла" імені Олексія Бутовського.

Додамо, що 4 березня відбудуться матчі 1/4 фіналу між "Зорею" та "Динамо" (Запоріжжя), а також "Металістом" і "Шахтарем" (Львів). Поєдинок Чорноморець - Дніпро перенесено на невизначений термін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі