"Олімпіакос" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 26 лютого

Поділитися
"Олімпіакос" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 26 лютого "Дніпро" забив два голи "Олімпіакосу" в Києві © 1927.kiev.ua
У Пірей, де відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи "Дніпро" їде з гарним доробком. В домашньому поєдинку дніпряни виграли 2:0.

26 лютого в Піреї "Дніпро" може досягти історичного результату: для цього підопічним Мирона Маркевича необхідно пройти грецький "Олімпіакос" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Дивіться пряму відеотрансляцію на ZN.UA

Нагадаємо, що в Києві, де дніпряни проводили домашній поєдинок з греками, була зафіксована перемога української команди 2:0. Голи на свій рахунок записали Джаба Канкава та Руслан Ротань.

Олімпіакос - Дніпро

26 лютого, четвер, 22:00. Пірей, стадіон "Георгіос Караїскакіс".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Олімпіакос: Роберто, Элабделлауи, Феліпе Сантана, Сиовас, Масуаку, Миливоевич, Касамі, Дурмаз, Домінгес, Афеллай, Мітроглу

Дніпро: Бойко, Федецький, Дуглас, Чеберячко, Эжидиу, Канкава, Ротань, Федорчук, Матеус, Зозуля, Коноплянка.

Травмовані: Ботіа, Фустер - Мазух.

Дискваліфіковані: Маніатіс (Олімпіакос).

Суддя: Денні Маккелье (Нідерланди).

Вперше за майже 30 років "Дніпро" має гарну можливість пробитися в 1/8 фіналу Ліги Європи (Кубка УЄФА). Примітно, що але за свою тривалу історію виступів на євроарені команда з Дніпропетровська двічі грала у чвертьфіналі Кубка чемпіонів, але при цьому часом катастрофічно проводила матчі в Кубку УЄФА, який ось уже шість років як трансформувався в Лігу Європи.

Лише одного разу, в сезоні-1985/86, "Дніпру" вдавалося вийти в 1/8 фіналу цього турніру: в 1/16 фіналу дніпряни прибрали зі свого шляху голландський ПСВ, а в наступному раунді програли за сумою двох зустрічей тоді ще югославському "Хайдуку".

Потім дніпряни ні в Кубку УЄФА, ні у Лізі Європи не могли подолати 1/16 фіналу. Двічі це відбувалося в двох останніх сезонах, коли "Дніпро" поступився "Базелю" (1:1 та 0:2) і "Тоттенхему" (1:0 та 1:3).

Так що мотивація у поєдинку в Піреї - гранично ясна. На поле повернувся Артем Федецький, також в хорошій готовності знаходиться Євген Коноплянка і його партнер по лівому флангу Эжидиу. Та й взагалі: якщо "Дніпро" буде грати з тим же запалом і бажанням, що і в Києві, то обов'язково доб'ється успіху.

26 лютого свій матч у Лізі Європи проведе Динамо. Після поразки 1:2 у гостях від французького "Генгама", кияни сповнені бажання відновити справедливість і так само, як і "Дніпро", вперше за два сезони зробити крок до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі