"Олександрія" і "Зоря" будуть робити ставку на українців

Поділитися
"Олександрія" і "Зоря" будуть робити ставку на українців Шаран не хоче псувати мікроклімат в команді © footballnews.com.ua
Новачок Прем'єр-ліги і учасник Ліги Європи не планують підписувати легіонерів.

Новачок Прем'єр-ліги "Олександрія" в новому сезоні буде обходитися без легіонерів. Причина досить прозаїчна - фінансові вимоги іноземців.

"Легіонерів в "Олександрії" не буде, так як на них потрібно нести солідні фінансові витрати. До того ж, минулий чемпіонат у Прем'єр-лізі показав, що краще мати в складі українських гравців, ніж запрошувати такого ж рівня іноземців і ризикувати зміною мікроклімату в команді, - сказав в інтерв'ю "Спорт-Експрес" в Україні головний тренер команди Володимир Шаран, - Ось я і вирішив робити ставку на українців. Кількох футболістів хотів би бачити у нас з інших клубів Першої ліги, але, на жаль, вони на контрактах і за них потрібно платити чималі гроші".

Додамо, що "Олександрія" повернула до складу 22-річного Артема Поляруса, який минулий сезон провів у "Динамо-2".

Поки що не планує підписувати легіонерів і "Зоря". Головний тренер команди Юрій Вернидуб в коментарі газеті "Команда" підкреслив: "Ми не хочемо возити цілі делегації футболістів на перегляд. Можливо, в нашому розташуванні з'являться перспективні гравці, які допоможуть нам в майбутньому, але знову ж таки, залучити до роботи "Зоря" планує тільки українців".

Нагадаємо, що в це міжсезоння луганчани підписали тільки одного легіонера - білоруса Михайла Сивакова. Також у складі команди є серб Желько Любеновіч і грузин Джаба Ліпартія.

До речі, "Олександрія" і "Зоря" днями провели товариський матч. Луганчани виграли завдяки точним ударам Тотовицького і Гордієнка, в олександрійців відзначився Ломко - 2:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі