Офіційно: Моуріньо очолив "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Офіційно: Моуріньо очолив "Манчестер Юнайтед" Моуріньо став новим тренером "МЮ" © manutd.com
Португальський тренер повертається до роботи після звільнення з "Челсі".

Жозе Моуріньо став новим головним тренером "Манчестер Юнайтед". Про призначення португальського фахівця повідомляє офіційний сайт манкуніанців.

Моуріньо підписав з "МЮ" трирічний контракт з можливістю продовження до 2020 року. За неофіційною інформацією, річний оклад Моуріньо складе 12 мільйонів фунтів.

"Жозе - найкращий менеджер у футболі сьогодні. Він вигравав трофеї і надихав гравців по всій Європі і, звичайно ж, він добре знайомий з англійською Прем'єр-лігою. Тут він виграв три титули. Його послужний список ідеально підходить для того, щоб повести наш клуб вперед", - зазначив віце-президент "МЮ" Ед Вудворд.

"Стати головним тренером "Манчестер Юнайтед" - це особлива честь. Я завжди відчував близькість з "Олд Траффорд", він зберігає деякі пам'ятні для мене спогади", - сказав Моуріньо.

Моуріньо був звільнений з "Челсі" у грудні минулого року після невдалих результатів команди в англійській Прем'єр-лізі. Раніше португалець також працював з "Реалом", "Інтером", ще раз "Челсі", "Порту", "Лейрією" і "Бенфікою".

Нагадаємо, раніше "Манчестер" звільнив з посади головного тренера Луї ван Гала.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі