Один з матчів наступного туру Прем'єр-ліги може носити договірний характер – ЗМІ

Поділитися
Один з матчів наступного туру Прем'єр-ліги може носити договірний характер – ЗМІ Під підозру потрапив матч "Олександрія" - "Карпати" © ua-football.com
Поєдинок відбудеться 6 жовтня.

Журналіст Кирило Крижановський у себе в Telegram заявив про те, що матч 10-го туру української Прем'єр-ліги "Олександрія" – "Карпати" може носити договірний характер через різку зміну букмекерських котирувань.

"Почалося все з 2,24 на "Олександрію", 3,22 на нічию і 3,34 на "Карпати". Станом на сьогодні, коефіцієнти на матч такі (1xbet): 1,22 – 5,85 – 16. А в деяких конторах коефіцієнт на перемогу "Олександрії" – 1,12", – написав Крижановський.

"Карпати" на своєму офіційному сайті вже заявили про свою непричетність до будь-якого впливу на підсумковий результат матчу, а також зажадали почати розслідування. Клуб готовий до співпраці з будь-якими органами з розслідування цієї справи.

Матч "Олександрія" – "Карпати" відбудеться в суботу, 6 жовтня. Стартовий свисток зустрічі на стадіоні "Ніка" пролунає о 19:30.

В турнірній таблиці УПЛ "Карпати" зараз розташовуються на дев'ятій позиції, а "Олександрія" посідає четверту сходинку.

Раніше повідомлялося про те, що "Карпати" підсилилися німецьким форвардом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі