Обвинуваченому у вбивстві працівника УДО боксеру-киянину обрали запобіжний захід

Поділитися
Обвинуваченому у вбивстві працівника УДО боксеру-киянину обрали запобіжний захід Очеретяний провів 10 боїв на професійному рингу © XSport.ua
Спортсмена взято під варту.

Сьогодні, 4 січня, суд вирішив взяти під варту на два місяці з альтернативою застави 26-річного боксера Петра Очеретяного, який підозрюється у вбивстві в центрі Києва на вулиці Саперне поле на Печерську. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Зазначене клопотання обґрунтовано тим, що після скоєння злочину підозрюваний за місцем проживання відсутній, номером свого мобільного телефону не користувався і змінив зовнішність", - пояснили в прокуратурі.

Суд задовольнив клопотання прокурора, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб, одночасно визначивши альтернативу у вигляді застави в розмірі 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, Петро Очеретяний вночі 2 січня під час вуличного конфлікту завдав смертельну травму місцевому жителю. Зазначимо, що загиблим виявився 26-річний співробітник Управління державної охорони Василь Хмелюк.

За інформацією BoxRec, український боксер Петро Очеретяний провів 10 боїв на професійному рингу.

Раніше повідомлялося про те, що українець Олександр Усик визнаний найкращим боксером року за версією BoxingScene.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі