Нудна нічия з Литвою відправила збірну України за межі топ-20 рейтингу ФІФА

Поділитися
Нудна нічия з Литвою відправила збірну України за межі топ-20 рейтингу ФІФА Збірна України займає 26-е місце в рейтингу ФІФА
Товариський матч зі збірною Литвою, незважаючи на його статус, може вплинути на посів перед жеребкуванням відбору ЧС-2018.

Перемоги над Люксембургом в рамках відбіркового циклу Євро-2016 (3:0) виявилося недостатньо для збірної України, щоб поліпшити або зберегти свої позиції в рейтингу ФІФА.

З-за нічийного результату в товариському матчі з Литвою (0:0) українці опустилися з 19-го на 26-ту сходинку табелі про ранги.

Додамо, що перше місце в рейтингу як і раніше займає збірна Німеччини, друга Аргентина, а третя - Колумбія. На одну позицію - з 10-ї на 9-ту - поліпшила свої позиції Іспанія, яка грає в одній групі з Україною у відбірковому турнірі Євро-2016. Збірна Росії опустилася з 30-го на 31-ю сходинку.

Додамо, що рейтинг ФІФА за один з літніх місяців у 2015 році буде братися як ранжира для посіву збірних в європейському відборі ЧС-2018. Тому українцям вкрай важливо поліпшити свої позиції, щоб потрапити в другу, а не третю корзину при жеребкуванні.

Головний тренер луганської "Зорі", яка делегувала в збірну п'ятьох футболістів, назвав нульову нічию з Литвою закономірним результатом. На його погляд, українці занадто пасивно діяли в атаці, а також могли пропустити при контрвипади суперника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі