НСК "Олімпійський" весело відсвяткував історичну перемогу "Дніпра"

Фото
Поділитися
Дніпропетровська команда вперше в своїй історії вийшла у фінал єврокубкового змагання.

У матчі Дніпро - Наполі була зафіксована перемога українського клубу з рахунком 1:0: дніпряни вперше в історії вийшли у фінал Ліги Європи, де зіграють проти іспанської "Севільї".

Переможний гол на свій рахунок записав автор єдиного гола у виїзній зустрічі Євген Селезньов.

Після того, як суддя матчу серб Мілорад Мажич дав фінальний свисток, зафіксувавши історичну перемогу дніпрян, вболівальники величезним натовпом кинулися на поле НСК "Олімпійський" в Києві. На трибунах зібралося понад 60 тисяч глядачів, але частина з них не стримала емоцій.

Святкування на полі тривало менше 10 хвилин і після звернення до вболівальників з боку диктора-інформатора, а також гравців "Дніпра" Романа Зозулі та Артема Федецького незабаром воно вже пустувало. Додамо також, що частина фанатів вирушила в район гостьового сектору, на якому було вивішено російський прапор, і за свідченнями очевидців, на відміну від попередніх випадків на "Олімпійському" у матчі "Дніпро" - "Копенгаген" і "Динамо" - "Генгам" це був не фантом, а саме національний прапор сусідньої держави.

"Дніпро" зіграє у фіналі Ліги Європи проти іспанської "Севільї", яка і в другому матчі впевнено обіграла "Фіорентину" - 2:0. Матч відбудеться 27 травня у Варшаві.

Після матчу футболісти Дніпра присвятили історичну перемогу всім, хто захищає Україну. За словами головного тренера Мирона Маркевича, коли він побачив, що на стадіоні стільки глядачів, і всі представляють різні частини країни, то зрозумів, що його команда не могла не перемогти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі