НСК "Олімпійський" уник дискваліфікації за дії вболівальників на матчі з "Ґенґамом"

Поділитися
НСК "Олімпійський" уник дискваліфікації за дії вболівальників на матчі з "Ґенґамом" "Олімпійському" вдалося уникнути дискваліфікації © football.ua
26 лютого в поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи на трибунах НСК "Олімпійський" стався неприємний епізод, через якого ледь не був зірваний матч.

На спеціальному засіданні профільного комітету УЄФА було прийнято рішення по дисциплінарній справі проти київського "Динамо". Киянам загрожували серйозні санкції через те, що в кінці поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Ґенґама" на 10 хвилин була зупинена гра через заворушення на трибунах.

В УЄФА проявили пощаду і не стали виписувати дискваліфікацію стадіону: справа обмежилася фінансовими санкціями - "Динамо" доведеться заплатити штраф у 70 тисяч євро. Також на наступний матч Ліги Європи, а його кияни проведуть 19 березня проти англійського "Евертона" буде закритий для відвідування 21-й сектор - саме звідти вибігли уболівальники на бігові доріжки, прямуючи до гостьових фанатів. Після цього епізоду, нагадаємо, зав'язалася невелика бійка між стюардами та ультрас.

Читайте також: У "Динамо" чекають пом'якшення дискваліфікації Ярмоленка в єврокубках

Втім, досить швидко вдалося припинити завдяки тому, що до фанатів підбігли футболісти "Динамо" і зокрема капітан Олександр Шовковський.

Додамо, що "Динамо" вже проводила матчі єврокубків без глядачів, коли у кваліфікації Ліги Європи-2013/14 кияни приймали казахстанський "Актобе". Тоді УЄФА покарала клуб за нібито расистську поведінку фанатів на матчах Ліги Чемпіонів-2012/13.

Читайте також: "Дніпро" та "Динамо" мають впевнено крокувати до чвертьфіналу Ліги Європи - експерт

Дві українські команди - "Дніпро" і "Динамо" - успішно подолали 1/16 фіналу Ліги Європи: дніпряни за сумою двох матчів здолали грецький "Олімпіакос", а динамівці - французький "Ґенґам". У наступному раунді "Дніпро" зустрінеться з голландським "Аяксом", а "Динамо" - з англійським "Евертоном".

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі