Нового тренера збірної України з футболу призначать у 2013 році

Поділитися
Нового тренера збірної України з футболу призначать у 2013 році © detskiymir.vn.ua
Голова комітету національних збірних ФФУ Михайло Фоменко повідомив, що питання з новим наставником збірної буде вирішуватися після Нового року.

Питання про призначення нового головного тренера збірної України з футболу не буде вирішено до Нового року. Про це заявив голова комітету національних збірних ФФУ Михайло Фоменко в ефірі телеканалу «Футбол» у середу, 28 листопада.

За словами Фоменка, виконком Федерації футболу України на сьогоднішньому засіданні не буде розглядати кандидатуру нового тренера збірної.

«Питання з новим наставником збірної відкрите як мінімум до Нового року і сьогодні обговорюватися не буде», - заявив він.

Раніше повідомлялося про те, що президент Федерації футболу України Анатолій Коньков мав намір до кінця року вирішити питання з головним тренером національної збірної.

Як повідомлялося, 20 листопада президія ФФУ прийняла рішення розпочати переговори з представниками Реднаппа з приводу його можливої ​​роботи на посаді головного тренера збірної України. Але 24 листопада фахівець підписав контракт з англійським клубом «Куїнз Парк Рейнджерс».

19 листопада відомий український футболіст Андрій Шевченко також відмовився від пропозиції президента ФФУ Анатолія Конькова очолити збірну України.

26 листопада в ЗМІ з'явилася інформація, що українська федерація веде переговори з італійцем Марчелло Ліппі, який привів збірну Італії до перемоги на чемпіонаті світу 2006 року, а в даний час тренує китайський клуб «Гуанчжоу Евергранд», з яким у жовтні став чемпіоном Китаю і в листопаді володарем Кубка країни.

Пост головного тренера збірної став вакантним після згоди Олега Блохіна очолити ФК «Динамо» (Київ) в кінці вересня 2012 року
. !zn

Читайте також:

Федерація футболу планує знайти збірній України тренера до кінця року

Збірна України опустилася на 13 позицій в рейтингу ФІФА

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

Федерація футболу запропонувала Ліппі очолити українську збірну

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі