Німеччина та Нідерланди назвали попередній склад збірних на Євро-2012

Поділитися
11 травня німецькі збірні почнуть підготовку до майбутнього чемпіонату. Збірна Нідерландів почне підготовку трохи пізніше.

Збірні Німеччини та Нідерландів оголосили попередній склад своїх команд на майбутній чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі.

Як повідомляє офіційний сайт Німецького футбольного союзу, в понеділок головний тренер бундестіму Йоахім Лев назвав 27 гравців, які готуватимуться до турніру.

У списку є кілька новачків. Вперше у збірну Німеччини викликані воротар менхенгладбахської "Боруссії" Марк-Андре тер Штеге і нападник "Шальке" Юліан Дракслер. Півзахисник Ілкай Гюндоган з дортмунской "Боруссії", що потрапив у список, лише раз у своїй кар'єрі викликався в головну команду країни.

11 травня німецькі збірні почнуть підготовку до майбутнього чемпіонату Європи. Остаточну заявку Німеччини оголосять 29 травня, що є останнім днем для подачі заявки в УЄФА.

Крім того, в понеділок оголосив свій попередній список футболістів на Євро-2012 і наставник збірної Голландії Берт ван Марвейк. Він назвав 36 футболістів, з яких після підготовчих зборів 14-15 травня в Хоендерлоо залишиться 27 осіб, які вирушать 17 травня на збір до Швейцарії. !zn

Читайте також:

Збірна Іспанії може відмовитися зіграти у фіналі Євро-2012 через Тимошенко

Єврокомісар зі спорту підтримала бойкот Євро-2012 в Україні


Британський принц Вільям відмовився їхати на Євро-2012 в Україну

На Євро-2012 уболівальникам заборонили приносити вувузели, гучномовці та парасольки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі