Німеччина остаточно визначилася зі складом на Євро-2012

Поділитися
© Геннадія Главицкого
В остаточну заявку збірної Німеччини не потрапив 18-річний півзахисник Юліан Дракслер, а також досвідчений Какау. Чемпіонат розпочнеться для німців 9 червня поєдинком проти португальців у Львові

Тренер збірної Німеччини Йоахим Лев оприлюднив остаточну заявку на Євро-2012, виключивши з розширеного списку чотирьох осіб, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

До числа чотирьох зайвих потрапили воротар Марк-Андре Штеге і 18-річний півзахисник Юліан Дракслер, що дебютували в суботньому спарингу зі Швейцарією (3:5), а також більш досвідчені Свен Бендер з дортмундської «Боруссії» і Какау з «Штутгарта».

«Як і в 2010 році на чемпіонаті світу, я дуже хотів зіграти за Німеччину, - зауважив 31-річний Какау, на рахунку якого шість голів в 23 матчах за збірну. - Проте з самого початку було зрозуміло, що конкуренція за те, щоб потрапити в заявку з 23 осіб, буде дуже гострою. Я зробив все що міг. Природно, я розчарований, як, втім, і мої молодші партнери. Тим не менш, я як і раніше відчуваю себе частиною команди і щиро бажаю їй чудового чемпіонату».

У четвер збірна Німеччини зіграє з Ізраїлем в останньому спарингу перед фінальною стадією, а чемпіонат розпочнеться для німців 9 червня поєдинком проти португальців у Львові.

Збірна Німеччини

Воротарі:
Мануель Нойер («Баварія»), Тім Візе («Вердер»), Рон-Роберт Цілер («Ганновер»).

Захисники: Хольгер Бадштубер («Баварія»), Жером Боатенг («Баварія»), Бенедикт Хеведес («Шальке-04»), Матс Хуммельс («Боруссія» Дортмунд), Марсель Шмельцер («Боруссія» Дортмунд), Філіп Лам («Баварія»), Пер Мертесакер («Арсенал»).

Півзахисники: Ларс Бендер («Байєр»), Тоні Кроос («Баварія»), Томас Мюллер («Баварія»), Месут Езіл («Реал»), Самі Хедіра («Реал»), Марко Ройс («Боруссія» Менхенгладбах) , Андре Шюррле («Байєр»), Бастіан Швайнштайгер («Баварія»), Маріо Гетце («Боруссія» Дортмунд), Ілка Гюндоган («Боруссія» Дортмунд).

Нападники: Лукас Подольскі («Кельн»), Мирослав Клозе («Лаціо»), Маріо Гомес («Баварія»). !zn

Читайте також:

Німеччина та Нідерланди назвали попередні склади збірних на Євро-2012

Англійців відмовляють від поїздки на Євро-2012 в Україну: «Назад ви можете повернутися в труні»

Україна очікує на Євро-2012 до 1,2 мільйона туристів, експерти - до 500 тисяч

Збірна Україна здала тести на допінг

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі