Нікуди йти не планую - Маркевич

Поділитися
Нікуди йти не планую - Маркевич Маркевич не збирається залишати "Дніпро"
Головний тренер дніпропетровського клубу передав керівництву службову записку і сподівається на взаєморозуміння.

Мирон Маркевич з'явившуюся вчора інформацію про можливість залишити "Дніпро" назвав вигадкою. Тренер готовий і далі працювати в клубі, але все ж сподівається на те, що керівництво, як і він сам, зацікавлене у прогресі команди.

"Мені не звикати - не вперше навколо мого імені спекулюють якимись плітками або домислами. На сьогоднішній день я є головним тренером "Дніпра" і нікуди йти не планую", - категорично заявив Маркевич в інтерв'ю "Сегодня".

Перед виходом у відпустку Маркевич передав керівництву клубу службову записку, в якій висловив свої побажання щодо кадрових питань та передсезонної підготовки: "Після виходу з відпустки і буде зрозуміло, наскільки власник "Дніпра" зацікавлений у подальшому прогресі команди. Сподіваюся, що у всіх питаннях ми прийдемо до взаєморозуміння з керівництвом клубу. А доти я б попросив журналістів не вигадувати сенсації, навіть якщо вони комусь дуже вигідні. Дайте спокійно відпочити мені і команді після важкого сезону ".

Нагадаємо, раніше Маркевич говорив про те, що в міжсезоння команді потрібно придбати мінімум шістьох футболістів, щоб і далі успішно виступати в Європі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі