Небитий американець Лопес сподівається на поєдинок з Ломаченком до кінця року

Поділитися
Небитий американець Лопес сподівається на поєдинок з Ломаченком до кінця року Лопес хоче зустрітися з Ломаченком © BoxingScene
Боксер має намір чекати до грудня.

Американський проспект Теофімо Лопес (13-0, 11 КО) сподівається на поєдинок з Василем Ломаченком (13-1, 10 КО) до кінця року.

"Вони думають, що мені потрібно провести більше боїв, щоб поєдинок з Ломаченком був більш гучним, але я думаю інакше. Ми думаємо про зустріч за пояс IBF з Коммі. Ця вага мене дратує, не думаю, що мені вдасться вкластися у нєї в грудні. Ми може битися зараз, але вони цього не хочуть.

У липні буде Коммі. Якщо ні, то ми підемо за поясом WBC. Коммі, давай зробимо бій, ти добре заробиш. Але Коммі не захоче, спершу йому потрібен Ломаченко. WBC хоче, щоб я був чемпіоном, так що бій в суперлегкій вазі з Раміресом можливий. Але я хочу завоювати щось і в легкому дивізіоні, де бився 5 років. Я хочу Ломаченка прямо зараз. Буду чекати до грудня", - наводить слова Лопеса Boxing Scene.

Нагадаємо, 13 квітня в Лос-Анджелесі Ломаченко впевнено захистив свої пояси WBA і WBO в бою Ентоні Кроллою (34-7-3, 13 КО), нокаутувавши суперника в четвертому раунді.

Таким чином, Ломаченко провів обов'язковий захист поясів, після чого заявив про бажання битися з Майкі Гарсією.

Раніше промоутер назвав можливих суперників Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі