Не пасуй назад воротарю: хавбек "Боруссії" забив автогол красивим ударом з центру поля

Поділитися
Не пасуй назад воротарю: хавбек "Боруссії" забив автогол красивим ударом з центру поля Партнери як могли заспокоювали накоїв Крістофа Крамера (№ 23) © borussia.de
Дербі двох "Боруссій" - з Дортмунда і Менхенгладбаха завершилося перемогою більш титулованої команди, яка поки що не може похвалитися гарною грою в Бундеслізі.

Поразкою 1:0 від одноклубників з Дортмунда завершилася зустріч 11-го туру чемпіонату Німеччини для менхенгладбахської "Боруссії".

Автором єдиного гола у ворота "лошат" став півзахисник Крістоф Крамер, який красивим ударом з центру поля запустив м'яч за комір свого голкіпера Янна Зомера.

Зустріч чемпіонату Бундесліги між двома "Боруссиями" вперше за кілька років було переформатовано, адже лідером на сьогоднішній день є не дортмундці, які два роки поспіль ведуть боротьбу за чемпіонство з "Баварією", а гладбахці. Тому для команди Юргена Клоппа була вкрай важливо здобути три очки - все-таки перебування в зоні вильоту - явно не те місце, яке повинні займати один з найтитулованіших клубів країни.

Перед матчем Клопп підкреслював важливість реалізації моментів, адже в Лізі Чемпіонів "джмелі" забивають часто, а от у національній першості з голами не складається. Однак вирішення проблеми, принаймні на один поєдинок, було знайдено. Дортмундці здобули перемогу чужими руками з-за авантюрного удару Крамера, який тепер напевно на всю футбольну життя забуде про перепасовке з воротарем під час організації атаки своєї команди.

Додамо, що поразка залишила гладбахцев на третьому місце Бундесліги, дортмундці ж піднялися на 15-е місце. У команди Клоппа - стільки ж очок, скільки і у "Вердера" Віктора Скрипника, який у двох матчах на новому посту здобув дві перемоги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі