НБА змінила формат Матчу всіх зірок-2020 на честь загиблого Кобі Брайанта

Поділитися
НБА змінила формат Матчу всіх зірок-2020 на честь загиблого Кобі Брайанта Матч всіх зірок пройде в Чикаго © nba.com
Ліга вирішила присвятити подію покійній легенді.

Національна баскетбольна асоціація (НБА) внесла зміни у формат Матчу всіх зірок, який відбудеться в Чикаго 17 лютого, в пам'ять про Кобі Брайанта, який розбився на вертольоті.

Перші три чверті будуть починатися з рахунку 0:0, і команди будуть боротися за перемогу в кожній з них. Четверта чверть не буде лімітована звичними 12 хвилинами. Замість цього в лізі вирішили встановити позначку за набраними очками.

Перші три чверті Матчу зірок будуть починатися з рахунку 0:0. Таким чином, у кожній із чвертей буде переможець. Четверта чверть не буде лімітована звичними 12 хвилинами. Замість цього в лізі вирішили встановити позначку за набраними очками.

Фінальний результат буде сформований за допомогою складання всіх набраних очок за попередні три чверті кожної команди та додаванням 24 очок. Нагадаємо, під 24-м номером виступав Кобі Брайант.

За перемогу у чверті команда віддасть 100 тисяч доларів на благодійність, за перемогу в матчі – 200 тисяч. Кожна команда буде обирати благодійні організації, яким будуть пожертвувані ці гроші.

Нагадаємо, 26-го січня Кобі Брайант розбився на власному вертольоті. В авіакатастрофі також загинули ще вісім осіб, серед яких була 13-річна дочка легендарного баскетболіста.

Раніше повідомлялося про те, що вдова Брайанта вперше прокоментувала загибель свого чоловіка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі