Найкращий бомбардир донецького "Металурга" перейшов в "Динамо"

Відео
Поділитися
Найкращий бомбардир донецького "Металурга" перейшов в "Динамо" Жуніор Мораэс свого часу доставив чимало проблем київським "Динамо"
Бразилець Жуніор Мораес міг опинитися в складі киян ще в минулому сезоні. Однак тоді в Донецьку попросили занадто високу суму відступних. Зараз же нападник дістанеться "Динамо" безкоштовно.

Київське "Динамо" першим з клубів Прем'єр-ліги вчинила посилення складу на майбутній сезон. Кияни оголосили про підписання бразильського голеадора донецького Металурга Жуніора Мораеса.

Бразилець з 37-ма голами за три сезони став найкращим бомбардиром в історії донецької команди, проте влітку його контракт завершувався і Мораес повідомив, що має намір покинути розташування клубу. Напевно крім пропозицій з-за кордону, їм цікавився ще й "Шахтар", тим більше, що трансферна вартість бразильця дорівнювала нулю. Однак кияни випередили принципового суперника.

Напередодні "Динамо" і Жуніор Мораес оформили трудові відносини терміном на три роки. Додамо, що бразилець міг опинитися в Києві ще минулого літа, проте тоді "металурги" виставили за нього занадто високі відступні, і в результаті динамівці підписали Лукаша Теодорчика. Втім, зараз трансфер бразильця має не тільки привабливий вигляд з економічної точки зору, але і є вигідним для різноманітності командних дій.

Читайте також: Теодорчик не допоможе "Динамо" в останніх іграх чемпіонського сезону

Тепер у Реброва є всі можливі варіанти атакувальних гравців - Джермейн Ленс і Андрій Ярмоленко, які ведуть наступ з флангів, футболісти штрафної площі - Лукаш Теодорчик і Дьемерси Мбокані, Артем Кравець, який схожий на своїх конкурентів фізичною міццю, але при цьому може сам доставляти собі м'яч до воріт суперника, і, нарешті, технічний і верткий Мораес, здатний втекти від суперника, обіграти його і пробити здалеку і з близька - в стилі Лео Мессі.

Тим більше, що Теодорчик через травму не зможе грати мінімум до кінця липня.

Додамо, що частину нинішнього сезону Мораес пропустив із-за проблем зі здоров'ям. Фактично виходити на поле він почав лише в кінцівці першого кола. За 13 поєдинків бразилець забив 5 голів.

Читайте також: "Динамо" дізналося можливих суперників по Лізі Чемпіонів

20 травня після того, як кияни розгромили донецький "Олімпік" у другому матчі 1/2 фіналу Кубка України, стало відомо, що Динамо і Шахтар у восьмий раз розіграють трофей у фіналі. Вирішальний матч відбудеться 4 червня в Києві на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі