Наступний бій Володимир Кличко проведе в Німеччині чи Англії

Поділитися
Наступний бій Володимир Кличко проведе в Німеччині чи Англії Володимир Кличко може провести наступний бій у Великобританії
Місце проведення поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі визначиться на спеціальних торгах. Виграє та сторона, яка запропонує найбільший кін.

Володимир Кличко вже практично на сто відсотків визначився з наступним суперником: ним стане британський проспект Тайсон Ф'юрі.

Переговори стартували два тижні тому, однак сторони так і не зуміли домовитися самостійно про умови договору. Тепер промоутер британця Мік Хеннесі заявив, що справа йде до промоутерським торгів. Таким чином, якщо команда Кличка зробить краще "сліпе пропозицію", то боксерський вечір, напевно, відбудеться в Німеччині. У зворотному випадку український чемпіон буде битися у Великобританії.

"Бій може відбутися в будь-який день з вересня по листопад", - уточнив Хеннессі.

Додамо, що за свою 19-річну профікар'єру Володимир Кличко жодного разу не боксував у Великобританії.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі є обов'язковим претендентом на пояс Кличка за версією WBO. На рахунку 26-річного боксера - 24 бою і жодної поразки. При цьому 18 перемог Ф'юрі здобув нокаутом.

Читайте також: Майже 10 років на троні: в НВО згадали найяскравіші моменти кар'єри Володимира Кличка

Після бою з американцем Брайанто Дженнінгсом, в якому український чемпіон здобув перемогу одноголосним рішенням суддів, Кличко зазначив, що не має наміру завершувати кар'єру найближчим часом. За його словами, він буде боксувати до тих пір, поки це буде можливо, так як чудово почуває себе у фізичному плані.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі