Наступний бій Ломаченко проведе 9 грудня проти Рігондо

Поділитися
Наступний бій Ломаченко проведе 9 грудня проти Рігондо Також Ломаченко може провести реванш з Салідо © lomachenko.com
Бій українця і кубинця має відбутися в Нью-Йорку.

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) дізнався дату проведення свого поєдинку проти чемпіона WBA у другій найлегшій вазі Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО). Про це повідомляє Вoxingtalk.com.

Бій між українцем і кубинцем запланований на 9 грудня поточного року і повинен пройти в Нью-Йорку на "Madison Square Garden", де промоутерська компанія Ломаченка Top Rank вже зарезервувала дату.

Відзначимо, що бій між Ломаченком та Рігондо стане першим в історії між дворазовими чемпіонами Олімпійських ігор. При цьому кубинцеві доведеться піднятися у вазі на дві вагові категорії.

У випадку, якщо бій проти Рігондо зірветься, Ломаченко проведе реванш з Орландо Салідо (44-4-13, 31 КО). Поєдинок з мексиканцем пройде в ту ж дату, але на іншій арені.

Свій останній бій Ломаченко провів 6 серпня в Лос-Анджелесі на арені Microsoft Theater, де українець переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3, 21 КО).

Раніше повідомлялося, що МакГрегор відмовився спарингувати з Ломаченком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі