Напередодні зустрічі з "Динамо" в Лізі Європи "Фіорентина" не вийшла у фінал Кубка Італії

Поділитися
Напередодні зустрічі з "Динамо" в Лізі Європи "Фіорентина" не вийшла у фінал Кубка Італії У матчі з "Ювентусом" флорентійці опинилися на задньому плані © Facebook/FC Juventus
До першого матчу Ліги Європи між "Динамо" і "Фіорентиною" залишається всього 8 днів. "Фіалки" можуть підійти до нього не в найкращому настрої.

У другому матчі 1/2 фіналу Кубка Італії "Фіорентина" не зуміла не тільки зберегти перевагу, здобуту в першій зустрічі з "Ювентусом" (2:1), але і була розгромлена суперником - 3:0 на домашньому стадіоні "Артеміо Франкі".

Таким чином, туринський клуб вперше за два сезони вийшов у фінал турніру за сумою двох матчів. У фіналі "Ювентус" зіграє з переможцем пари "Лаціо" - "Наполі". Другий поєдинок цього протистояння відбудеться 8 квітня в Неаполі. Раніше в Римі була зафіксована нічия 1:1.

А суперник "Динамо" в 1/4 фіналу Ліги Європи може зосередитися на чемпіонаті Серії А, де він займає 4-е місце і має шанси пробитися в Лігу Чемпіонів, а також на єврокубках.

"Ювентус" вийшов на протистояння без лідера атак Карлоса Тевеса і основного голкіпера Джанлуїджі Буффона. Однак це не завадило їм досить швидко ліквідувати дефіцит у два м'ячі, а потім нанести вирішальний укол. "Фіалки", до своєї честі, намагалися щось змінити при рахунку 0:3, проте в обороні "Юве" зіграв надійно.

Кубок Італії

1/2 фіналу

матч

"Фіорентина" - "Ювентус" - 0:3 (0:2)

Перший матч - 2:1.

Голи: Матрі, 21 (0:1). Перейра, 44 (0:2). Бонуччі, 59 (0:3).

"Фіорентина": Немає, Басанта, Родрігес (Томовіч, 83), Савич, Хоакін (Діаманті, 66), Аквілані, Валеро, Фернандес, Алонсо, Гомес (Бабакар, 73), Салах.

"Ювентус": Сторарі, Падоїн, Бонуччі, К'єлліні, Евра, Стураро, Маркізіо, Відаль, Перейра (Огбонна, 83), Матрі (Коман, 74. Льоренте, 89), Мората.

Попередження: Стураро, 30. К'єлліні, 40. Родрігес, 61. Маркізіо, 61. Фернандес, 71. Відаль, 78.

Видалення: Мората, 87.

7 квітня. Флоренція. Стадіон "Артеміо Франкі".

Додамо, що безпосередньо перед зустріччю з "Динамо" флорентийцам чекає нелегкий виїзний поєдинок у Серії А проти "Наполі". І в боротьбі за 4-е місце, яке дає право виступити в кваліфікації Ліги Чемпіонів, "фіалкам" необхідно викладатися на 100 відсотків, без думок про єврокубках, і добиватися максимального результату.

Протистояння 1/4 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Фіорентиною" буде складатися з двох зустрічей: перша відбудеться 16 квітня в Києві на НСК "Олімпійський", матч - відповідь-через тиждень у Флоренції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі