Нападнику "Дніпра" Зозулі знадобилося 30 матчів, щоб вразити ворота суперника

Відео
Поділитися
Нападнику "Дніпра" Зозулі знадобилося 30 матчів, щоб вразити ворота суперника Зозуля не забивав голи 30 матчів © moskva.com
Роман Зозуля забив гол у ворота "Волині" вже у доданий арбітром час. Нарешті гравця не підвели гольове чуття і реалізація створених моментів.

Дніпропетровський "Дніпро" в рамках 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги розгромив луцьку "Волинь" на доашнем стадіоні, зберігши триочкове відставання від "Шахтаря".

Голи на свій рахунок записали відразу п'ятеро футболістів дніпропетровської команди: Євген Коноплянка, Павло Ксьонз, Нікола Калініч, Андрій Близниченко і Роман Зозуля. Останній з перерахованих гравців перервав 30-матчеву безгольову серію в матчах за "Дніпро". У попередній раз вражати ворота суперників 27-річному нападнику вдавалося в минулому сезоні, коли Роман засмутив полтавську "Ворсклу".

За більш ніж півроку в офіційних іграх Зозуля лише тричі асистував партнерам, але при цьому, на думку фахівців і представників "Дніпра" футболіст виконував великий обсяг корисної роботи на полі. Саме за це якість Мирон Маркевич продовжувати довіряти йому. Те ж робив і головний тренер збірної України Михайло Фоменко.

Читайте також: Ярмоленко заступився за бомбардира Зозулю, у якого збився приціл

Гол Зозулі вийшов по-справжньому робочим - у притаманному футболісту стилі: Зозуля опинився в потрібний час у потрібному місці після флангового проходу Валерія Федорчука. При цьому 18-й номер "Дніпра" виграв позиційну боротьбу у гравця "Волині".

Що стосується протистояння команд, то "Волинь" повністю провалила захисні дії. Дніпряни забивали голи, кожен раз залишаючи не у справ опонентів. Зазначимо дебютні голи за "Дніпро" у виконанні Ксьонза, який перейшов з "Карпат", а також 20-річного Близниченко.

Таким чином, "Дніпро" набрав 31 очко після 15 матчів і займає третє місце в турнірній таблиці. Наступний поєдинок у чемпіонаті підопічні Мирона Маркевича проведуть 8 березня на виїзді проти "Карпат". А до цього, 4-го числа, вони зіграють перший матч 1/4 фіналу Кубка України проти "Чорноморця".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі