Нападник, яким цікавилося "Динамо", визнаний мертвим – ЗМІ

Поділитися
Нападник, яким цікавилося "Динамо", визнаний мертвим – ЗМІ Сала став рекордним придбанням в історії "Кардіффа" © twitter.com
Еміліано Сала загинув при авіакатастрофі.

Новачок "Кардіфф Сіті" Еміліано Сала визнаний мертвим, повідомляє Yahoo! Sport.

28-річний аргентинець, який перейшов з "Нанта" в "Кардіфф Сіті" три дні тому за 20 мільйонів євро, у понеділок ввечері повинен був прилетіти з Нанта в Кардіфф.

Літак з аргентинцем на борту зник з радарів у понеділок ввечері в протоці Ла-Манш. Футболіст летів на легкомоторному літаку "Piper Malibu" в розташування нового клубу з Нанта.

Спільна пошукова операція британських і французьких рятувальників ні до чого не привела. Відзначається, що шансів вижити при падінні у пасажирів літака не було.

Голова пошукової групи Джон Фітцджеральд виключив, що хтось міг вижити:

"Якщо літак дійсно опинився у воді, я б сказав, що шансів вижити немає. Температура води зараз близько 10-11 градусів, це дуже холодно. Людина без захисту може протриматися при такій температурі не більше години", - повідомив Фітцджеральд.

Підписання "Кардиффом" Сали стало рекордним придбанням в історії клубу. Відзначимо, що в нинішнє трансферне вікно цим нападником цікавилося київське "Динамо".

Раніше повідомлялося про те, що український футболіст загинув у ДТП.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі