Нападник "Шахтаря" Будківський продовжить кар'єру у французькому "Сошо"

Поділитися
Нападник "Шахтаря" Будківський продовжить кар'єру у французькому "Сошо" Останнім клубом Будківського був "Анжі" © twitter.com
Українець змінив клубну прописку.

Український форвард Пилип Будківський продовжить кар'єру в другому французькому дивізіоні. 26-річний нападник донецького "Шахтаря" підписав орендну угоду з "Сошо". Про це повідомляє офіційний сайт французького клубу. Останнім клубом українця був "Анжі", за який він виступав у другій половині сезону. У складі російської команди форвард зіграв 9 матчів і не забив жодного м'яча, покинувши її після вильоту з російської Прем'єр-ліги.

Зазначимо Пилип Будківський є вихованцем "Шахтаря", але не зіграв жодного офіційного матчу за першу команду.

Український гравець крім двох періодів в "Анжи" також виступав на правах оренди за бельгійський "Кортрейк", "Зорю", "Севастополь" і "Маріуполь".

За бельгійський клуб провів 12 матчів, в яких не забивав голів. "Сошо" за підсумками минулого сезону посів 10-е місце в Лізі 2.

Нагадаємо, в нинішнє трансферне вікно донецький клуб вже покинули Бернард, Фред (перейшов в МЮ), Факундо Феррейра (став гравцем португальської "Бенфіки"), а також команда може втратити ще кількох гравців, в тому числі і багаторічного капітана Даріо Срну.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" готує трансфер найкращого бомбардира чемпіонату Бразилії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі