Нападник "Манчестер Юнайтед" визнаний найкращим молодим гравцем Європи

Поділитися
Нападник "Манчестер Юнайтед" визнаний найкращим молодим гравцем Європи Марсьяль визнаний кращим
Престижну нагороду отримав найдорожчий юніор в історії футболу.

Нападник "Манчестер Юнайтед" Антоні Марсьяль став володарем нагороди Golden Boy - призу, який щорічно вручається кращому молодому футболістові Європи.

У суперечці за престижну нагороду Марсьяль обійшов Кінгслі Комана ("Баварія"), Муніра Ель-Хаддаді ("Барселона"), Ектора Бельеріна ("Арсенал") і Рубена Невеша ("Порту").

Нинішній рік Марсьяль розпочинав у складі "Монако", а влітку перебрався в "Манчестер Юнайтед". На даний момент француз забив 6 голів і віддав 2 результативні передачі в 19 матчах, проведених у футболці "МЮ". За "Монако" форвард зіграв 35 матчів, забивши 12 разів.

Нагадаємо, що влітку Марсьяль став найдорожчим футболістом молодше 20 років в історії футболу. За нападника "Манчестер Юнайтед" заплатив 50 мільйонів євро.

Читайте також: Роналду вручили рекордну "Золоту бутсу"

Зазначимо, що премія Golden Boy була заснована в 2003 році. Її переможцями в різні роки ставали Вейн Руні, Ліонель Мессі, Серхіо Агуеро, Маріо Гетце, Поль Погба та інші. Попереднім переможцем був Рахім Стерлінг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі