Нападник "Дніпра" Зозуля створив фонд в підтримку української армії

Поділитися
Нападник "Дніпра" Зозуля створив фонд в підтримку української армії Роман Зозуля давно допомагає української армії © Druzi Dynamo
Будемо допомагати нашим військовим до останнього подиху і наші руки не опустяться. Будемо чекати їх з перемогою, заявив футболіст "Дніпра".

Нападник "Дніпра" і збірної України Роман Зозуля, який мінімум до листопада 2015 року не зможе виходити на футбольне поле через травми, у вільний від спорту час продовжує займатися волонтерською діяльністю.

У Дніпропетровську за участю футболіста був створений фонд "Народна армія", який буде допомагати українським солдатам і пораненим воїнам.

"Ініціатива була загальна. Якщо не ми, то хто? Ми об'єдналися - волонтери з госпіталю і інших структур, що фанати "Дніпра". Хочу сказати їм окреме спасибі, тому що вони практично щотижня їздять в "гарячі" точки і допомагають, привозять все необхідне для бійців. Ми ж більше допомагаємо у Дніпропетровську, госпіталях та лікарнях, де знаходяться поранені", - розповів про ініціативи футболіст.

"Будемо допомагати нашим військовим до останнього подиху і наші руки не опустяться, ми їх не кинемо. Ми будемо чекати їх з перемогою і хочемо, щоб все це швидше закінчилося", - зазначив Роман Зозуля.

27 березня у матчі проти збірної Іспанії Роман Зозуля отримав серйозне пошкодження коліна. Травма вивела футболіста з ладу на тривалий термін. У підсумку, Зозуля не зможе зіграти за Дніпро до кінця осені. Також нападник вже не допоможе збірній України у відбірковому циклі Євро-2016.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі