Нападник "Дніпра" вважає матчі у чемпіонаті важливішими за Лігу Європи

Поділитися
Нападник "Дніпра" вважає матчі у чемпіонаті важливішими за Лігу Європи Євген Селезньов готовий приносити користь "Дніпру" © football.ua
Євген Селезньов та його партнери під керівництвом Мирона Маркевича закладають фундамент на майбутні ігри, щоб пройти завершальний відрізок у Прем'єр-лізі в одному темпі.

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов вважає, що на сьогоднішній день для його команди набагато важливіше підготовутись до ігор чемпіонату Прем'єр-ліги, аніж до протистояння у 1/16 фіналу Ліги Європи против грецького "Олімпіакоса".

Водночас ключовий гравець команди Мирона Маркевича запевнив, що просто так грекам путівку у наступний раунд змагань ніхто не віддаватиме.

"Потрібно розуміти, що для нас головне - чемпіонат, і на зборах ми плідно працюємо над тим, щоби другу частину першості провести на хорошому рівні. Як воно вийде на практиці, подивимось, проте так просто залишати єврокубки ми не збираємось", - цитує Селезньова видання "Український футбол".

Після першої частини чемпіонату Прем'єр-ліги "Дніпро" посідає третю сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від "Шахтаря" на три, а від "Динамо" - на 8 очок. Також "Дніпро" зіграє у 1/4 фінала Кубку України проти "Чорноморця".

Додамо, що у Лізі Європи "Дніпро" проведе першу зустріч двохраундового протистояння з "Олімпіакосом" у Києві 19 лютого. За тиждень після цієї гри команда Маркевича вийде на поле стадіону у Піреї. Селезньнов повідомив, що дніпряни готуватимуться до ігор у Туречинні.

Читайте також: Маркевич вже на 90 відсотків визначився зі складом "Дніпра" на Лігу Європи

9 лютого стало відомо, що "Дніпро" підписав піврічний контракт з 28-річним захисником Дмитром Чигринським. Для екс-гравця "Шахтаря" команда Маркевича стала четвертую у його кар'єрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі