Нападник "Дніпра" перейшов у "Фіорентину"

Поділитися
Нападник "Дніпра" перейшов у "Фіорентину" Калініч переїхав в Італію © football.ua
Хорват Нікола Калініч продовжить кар'єру в Італії.

Офіційний сайт "Фіорентини" опублікував фото і відео, які підтверджують приліт лідера "Дніпра" у Флоренцію. Хорват успішно пройшов медогляд і вже вперше одягнув футболку своєї нової команди. Деталі угоди поки не уточнюються, але італійська преса стверджує, що український клуб отримав за нападника 6-7 мільйонів євро, а сам Калініч уклав контракт на чотири роки. Найближчим часом італійці представлять новачка перед журналістами й уболівальниками офіційно.

Раніше інформацію про перехід 27-річного гравця підтвердив головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. Крім того, сам Калініч на своїй сторінці в Instagram подякував клубу і вболівальників: "Дніпровська Дорога родина! Президент, керівництво, тренерський штаб, товариші по команді, персонал, вболівальники! Величезне спасибі всім вам за той щасливий час, що ми були разом! Я йду, але забираю в своєму серці частинку "Дніпра"! До нових зустрічей і удачі".

Калініч перейшов в "Дніпро" з англійського "Блекберна" в 2011-му році, після чого зіграв за українську команду 86 матчів і забив 37 голів. Минулий сезон видався кращим для хорвата в Україні, який забив 19 м'ячів у всіх турнірах, у тому числі в Лізі Європи, де команда Маркевича дісталася до фіналу.

Читайте також: "Дніпро" підписав гравця збірної Нігерії

Нагадаємо, що найближчим часом "Дніпро" також можуть залишити ще ряд виконавців, серед яких півзахисник Джаба Канкава, який відлетів до Франції на підписання контракту з "Реймсом", а також воротар Денис Бойко, яким активно цікавляться турецькі клуби.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі