Намагатимемось зробити дубль - Ярмоленко

Поділитися
Намагатимемось зробити дубль - Ярмоленко Ярмоленко вірить у перемогу
Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко напередодні фіналу Кубка України проти донецького "Шахтаря" висловив упевненість у силах команди.

Нагадаємо, що матч між грандами українського футболу почнеться сьогодні о 21:00 на НСК Олімпійський.

"Шахтар" - хороша команда, але через певні причини "гірники" трохи здали. Позначилася й відсутність власного поля, й інші фактори. Якось у одній футбольній програмі побачив у студії Даріо Срну, який сказав, що футболісти "Шахтаря" фактично мешкали в літаку, бо постійно літали на матчі. Звісно, я їх прекрасно розумію, але потрібно також визнати, що цьогоріч "Динамо" справді було сильнішим і заслужено вибороло золоті нагороди. Й порівняно з минулими роками ми значно додали в тактичному плані, колектив став набагато згуртованішим. Тому не варто говорити, що "помаранчево-чорні" стали слабкішими, чи ще щось, просто "Динамо" стало сильнішим. У цьому вся біда наших конкурентів", - цитує Ярмоленка "Український футбол".

"За п'ять років ми особливо ж нічого й не вигравали, крім Кубка та Суперкубка України. Іще раз повторюся, але перемога у чемпіонаті жодним чином не розслабила команду, скоріше навпаки. Тепер у кожному поєдинку ми повинні виходити й доводити, що є найкращим клубом країни. Це велика відповідальність, і, повірте, нести цей хрест непросто, хоча й приємно. Намагатимемося зробити своєрідний дубль і ще раз порадувати наших уболівальників. Фани "Динамо" завжди вірили в команду, тож ми маємо віддячити їм за підтримку та довіру".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі