Надія американського боксу Деонтей Вайлдер завоював титул чемпіона світу WBC

Поділитися
Надія американського боксу Деонтей Вайлдер завоював титул чемпіона світу WBC Деонтей Вайлдер - новий чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC © fightnews.com
Вайлдер впевнено за очками канадця Бермейна Стіверна і відібрав у нього чемпіонський пояс WBC у надважкій вазі. Швидше за все, саме з переможцем цієї пари доведеться битися Кличка, щоб об'єднати в своїх руках всі титули.

Американець Деонтей Вайлдер всупереч прогнозам досить легко відібрав титул чемпіона світу за версією WBC у представника Канади Бермейна Стіверна.

Бій двох супертяжів пройшов у Лас-Вегасі і тривав усі 12 раундів. Усі три судді віддали беззаперечну перемогу Вайлдеру за очками - 118-109, 119-108 і 120-107.

Для Вайлдера, який у 2008 році на Іграх в Пекіні завоював бронзову медаль, це була 33 перемога в 33 матчах на профірингу. І вперше для того, щоб здолати суперника, йому довелося пройти всю дистанцію бою. Стіверн ж зазнав другої поразки в кар'єрі, яка складається з 27 поєдинків.

Таким чином, Стіверн втратив пояс чемпіона WBC вже в першій же захист: нагадаємо, що здобув титул, яким довгий час володів Віталій Кличко, канадець гаїтянського походження в матчі проти американця Кріса Арреоли 10 травня 2014 року.

Додамо, що цілком ймовірно, що саме Уайлдер стане другим, з ким Володимир Кличко збирається зустрітися в 2015 році. В підтвердження цьому можна навести наявність контракту українця з каналом НВО на три бою, а також заяви президента WBC Маурісіо Сулеймана, який прогнозував, що Кличко обов'язково спробує об'єднати всі пояси найближчим часом. Втім, напевно Вайлдеру ще належить провести захист титулу до того, як він погодиться вийти в ринг проти укаинского чемпіона.

Читайте також: Український боксер Гвоздик пройде серйозне випробування у п'ятому матчі на профіринзі

Після бою Стіверн - Уайлдер в Лас-Вегасі американець Браянт Дженнінгс підтвердив, що досягнута домовленість про зустріч з Володимиром Кличком. Матч двох боксерів відбудеться 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі