На Євро-2012 уболівальникам заборонили приносити вувузели, гучномовці та парасольки

Поділитися
© kreditkarte.com
Опубліковано список заборонених предметів, а також правила поведінки на стадіонах під час матчів Чемпіонату Європи.

На стадіони під час матчів фінальної частини Євро-2012 уболівальникам заборонено проходити з професійною фото- та відеоапаратурою, лазерними указками, громіздкими сумками і великими транспарантами.

Крім зазначених предметів, на стадіонах заборонені парасольки, пляшки та інша скляна, металева або пластикова тара. Також фани не можуть пройти з матеріалами, які містять расистську, ксенофобську, політичну чи релігійну пропаганду. Звичайно, алкоголь та наркотичні речовини заборонені також.

Любителям помахати прапором на стадіоні варто пам'ятати, що пройти вони зможуть лише з пластиковим флагштоком, довжина якого не перевищує 1 м, а діаметр - 1 см.

Офіційні групи вболівальників, які будуть використовувати прапори-полотна, які значно перевищують дозволені розміри, повинні проінформувати про це УЄФА за один день до матчу для отримання дозволу.

На відміну від минулого в 2010 році Чемпіонату світу в ПАР, на Євро-2012 заборонені вувузели (довгі дудки, що видають монотонний звук), сирени, гучномовці та інші механічні або електронні акустичні пристрої.

Зазначений перелік не є вичерпним. У разі виникнення сумнівів щодо будь-якого предмета, який приноситься на стадіон, рішення про дозвіл або заборону проносу даного предмета приймається відповідним співробітником служби безпеки стадіону.

Нагадаємо, Євро-2012 пройде з 8 червня по 1 липня в чотирьох містах України та чотирьох містах Польщі. !zn

Читайте також:

УЄФА заборонила вувузели


До Євро-2012 українці придумали свою відповідь вувузели

Ще чотири англійські клуби заборонили вувузели

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі