На чемпіонаті світу з хокею заборонили вувузели

Поділитися
© meteoprog.ua
Вболівальникам на чемпіонаті світу з хокею, який стартує 29 квітня 2011 року у Словаччині заборонять використовувати вувузели. Про це пише чеське видання Sport.

Організатори чемпіонату світу також заборонили фанатам використовувати тріскачки і барабани.

За словами представника оргкомітету, ці інструменти заборонені правилами Міжнародної федерації хокею (IIHF). Організатори чемпіонату світу також попередили, що вболівальникам не можна буде пронести на трибуни парасольки, їжу і пляшки.

Нагадаємо, вувузели отримали популярність під час чемпіонату світу з футболу 2010 року, який пройшов у ПАР. Використання цих галасливих дудок викликало несхвалення як вболівальників на стадіонах, так і телеглядачів.

Вувузели на своєму стадіоні раніше вже заборонив англійський клуб «Саутгемптон» та празької «Спарти».

Використовувати ці дудки не можна на матчах чемпіонату і Кубка Австрії. Окрім того, вувузели потрапили під заборону на найпрестижнішому тенісному турнірі - «Уїмблдоні», на всіх офіційних змаганнях з крикету та Кубку світу з регбі.

Також і Європейський футбольний союз заборонив проносити вувузели на стадіон під час матчів, яке проводяться під егідою УЄФА.

В Україні до Євро-2012 футбольним уболівальникам можуть запропонувати гідну відповідь африканської вувузели: трипільський свисток - зозулицю.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі