На українських стадіонах з'являться "офіцери безпеки"

Поділитися
На українських стадіонах з'являться "офіцери безпеки" Фінал Кубка України завершився заворушеннями
ФФУ зробила ще один крок щодо забезпечення безпеки на стадіонах, а також взяла на себе оплату роботи арбітрів.

На матчах чемпіонату України з'являться "офіцери безпеки". На кожній грі разом з інспектором зустрічі буде працювати спеціальна людина, в обов'язки якої увійде координація дій з органами правопорядку і службами стадіонів щодо забезпечення безпеки на арені. Про це Football.ua повідомив перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко.

Нагадаємо, що з нового сезону на українських стадіонах з'являться загороджувальні споруди. На "Арені Львів" решітки вже були встановлені під час матчу Україна - Люксембург. Те ж саме чекає і на НСК "Олімпійський", на газон якого в травні і червні вибігали вболівальники.

Також стало відомо, що відтепер оплата роботи суддів буде проводитися федерацією, а не клубами, завдяки чому вдасться на 60% зменшити внески. "Це те, про що ми мріяли, щоб захищати арбітрів від впливу клубів, щоб не було розмов "Ми платимо, значить, ми вимагаємо, кого призначати, а кого ні". Це один із прогресивних кроків для розвитку професійного футболу України", - зазначив Бандурко.

Читайте також: Матч за Суперкубок України пройде в Одесі

Додамо, що вчора ФФУ продовжила контракт з куратором суддів П'єрлуїджі Колліною, а головою комітету арбітрів був призначений Лучано Лучі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі