На Ролан Гаррос буде як мінімум п'ятеро українських тенісистів

Поділитися
На Ролан Гаррос буде як мінімум п'ятеро українських тенісистів В основній сітці Роллан Гаррос стартує як мінімум п'ятеро українців © WTA Tennis
Другий у сезоні турнір серії Великого Шолома є найбільш історично успішним для українського тенісу.

В Парижі були опубліковані перші заявочні листи в основну сітку другого в сезоні турніру Великого Шолома - Відкритого чемпіонату Франції. В основній сітці - п'ятеро представників України.

У жіночому одиночному розряді Роллан Гаррос виступатимуть Еліна Світоліна, Леся Цуренко, а також Катерина Козлова, для якої це буде дебют в основі турніру Великого Шолома. У чоловічому одиночному розряді заявлені Сергій Стаховський та Олександр Долгополов.

Також швидше за все в кваліфікації ми побачимо ще кількох представників України. Зокрема, у чоловічих змаганнях це може бути Ілля Марченко, а в жіночих - Марина Заневська.

Серед зазначених вище тенісистів кращі показники виступів на Ролан Гаррос у Сергія Стаховського та Олександра Долгополова. Стаховський доходив до третього кола в 2011 році, Долгополов - у 2010-м.

Найкращим за всю історію українського тенісу виступом є 1999 рік, коли Андрій Медведєв грав у фіналі. Також у 2008 сестри Бондаренко дійшли до півфіналу у парному розряді.

У 2015 році Відкритий чемпіонат Франції стартує 24 травня, а завершиться 7 червня.

Напередодні українка Еліна Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру в Боготі. 17 квітня, 20-річна одеситка зустрінеться з представницею США Іриною Фальконі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі