На престижному турнірі в Майамі стартує четверо українців

Поділитися
На престижному турнірі в Майамі стартує четверо українців Фан-зони турніру розташовані прямо на березі океану © Miami Herald
У чоловічій сітці Україну представлятимуть Сергій Стаховський та Олександр Долгополов.

25 березня на кортах Tennis Center at Crandon Park острова Кі Біскейн в Майамі стартує великий тенісний турнір, який в рамках АТР буде проходити у форматі Masters (6,26 міліонів доларів призового фонду), а WTA - Premier Mandatory (6,15 млн).

Український теніс буде представлений в Майамі чотирма тенісистами - Сергієм Стаховським, Олександром Долгополовим, а також Еліною Світоліною і Катериною Козлової. Троє українців отримали прямий допуск на змагання, тоді як Козлова пробилася в основну сітку через кваліфікацію. Причому для 20-річної тенісистки це буде вже другий поспіль турнір такого високого рівня - після участі у першому колі змагань в Індіан-Веллсі.

Стаховський, який став на цьому тижні першою ракеткою України, в першому раунді зіграє проти іспанця Ніколасом Альмагро, а ось Долгополову пощастило трохи більше: його опонент - Рікардас Беранскіс з Литви. Еліна Світоліна отримала перепустку у другий раунд, а суперниця Козлової поки не визначена.

Нагадаємо, що в минулому сезоні в Майамі вдало виступив Долгополов, який дійшов до чвертьфіналу, де поступився чеху Томашу Бердиху. Стаховський у першому ж раунді поступився Сему Куеррі з США, а Світоліна пробилася у четверте коло. Так що Довго і Світоліної доведеться захищати чималу кількість очок, інакше їх чекає падіння в рейтингу.

Читайте також: Стаховський вперше з літа 2011 року пробився у топ-50 рейтингу АТР

Завдяки вдалому виступу в Індіан-Уеллсі українка Леся Цуренко показала найбільший прогрес у топ-100 цього тижня. Після виходу в 1/4 фіналу вона піднялася з 85 на 56-е місце. Втім, в Майамі 25-річна спортсменка не зіграє через травму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі