На посаду головного тренера хокейної збірної України є шість кандидатів

Поділитися
На посаду головного тренера хокейної збірної України є шість кандидатів Тривають пошуки нового наставника для команди © IIHF
Експертна рада визначилася з кандидатурами, з яких буде зроблен вибір в найближчому майбутньому.

Після того, як кілька тижнів тому головний тренер збірної України з хокею Олександр Годинюк покинув свій пост, підписавши контракт з російським "Соколом", в черговий раз стало актуальним питання про пошук нових кандидатів на вакантну посаду.

Раніше DT.UA стало відомо, що на пост головного тренера української збірної претендує білорус Дмитро Кравченко і латвійський фахівець, ім'я якого не називалося.

Тепер офіційний сайт Федерації хокею України повідомив, що відбулась нарада експертної ради, яка визначила коло з шести кандидатів. Роботу в збірній можуть отримати Анатолій Богданов, Сергій Лубнін, Дмитро Підгурський, Олександр Сеуканд, Анатолій Степанищев або Мілош Холан.

Далі представники Федерації будуть спілкуватися з кожним із кандидатів персонально, після чого офіційно зроблять свій вибір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі