На "Арені Львів" навколо поля встановлені металеві решітки

Поділитися
На "Арені Львів" навколо поля встановлені металеві решітки На "Арені Львів" введені додаткові заходи безпеки
На стадіоні вживають додаткові заходи безпеки перед поєдинком збірних України та Люксембургу, який відбудеться 14 червня в рамках відбору до чемпіонату Європи-2016.

Підопічні Михайла Фоменка завершують збір в Австрії, де команда в підготовчому товариському матчі обіграла збірну Грузії з рахунком 2:1, а вже завтра повернеться в Україну.

Телеканал "Футбол 1" повідомляє, що організатори майбутнього поєдинку врахували поведінку вболівальників у фіналі Кубка України на НСК Олімпійський, коли тисячі людей після фінального свистка вибігли на поле і знищили ворота.

Щоб такий сценарій не повторився, організатори вже встановили спеціальні металеві грати, які не дозволять людям прорватися на газон. Крім того, буде організований жорсткий контроль за діями журналістів, які можуть пронести на стадіон фаєри для фанатів.

Нагадаємо, що збірна України знаходиться на третьому місці в групі, відстаючи від других іспанців на три очки, а від лідерів словаків - на шість.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі