Мурзін стане головним тренером збірної України з баскетболу

Поділитися
Мурзін стане головним тренером збірної України з баскетболу Останні шість років Мурзін працював з "Говерлою" © bcgoverla.if.ua
Український фахівець буде керувати командою на майбутньому Євробаскеті.

Наступником Майка Фрателло на посаді головного тренера баскетбольної збірної України стане Євген Мурзін, повідомляє "Планета баскетбол", посилаючись на власні джерела. Офіційно про це буде оголошено в найближчі дні.

З 2009 року по теперішній час Мурзін очолював івано-франківську "Говерлу", з якою ставав бронзовим призером Суперліги, а також фіналістом Кубка Суперліги. Раніше 49-річний фахівець працював із "Будівельником" і "Черкаськими мавпами".

Нагадаємо, що минулого тижня новоспечений президент ФБУ Михайло Бродський, говорячи про кандидатури на роль головного тренера, також називав Дениса Журавльова та Кирила Большакова. Очікується, що Журавльов стане асистентом Мурзіна поряд з Олександром Лохманчуком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі