Моуріньо в Києві спілкувався з агентом Ярмоленка - ЗМІ

Поділитися
Моуріньо в Києві спілкувався з агентом Ярмоленка - ЗМІ Ярмоленко може опинитися в "Челсі" © ФФУ
Найближчим часом "Челсі" може направити в "Динамо" запит про можливий трансфер гравця.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моуріньо, який відвідав матч Україна - Іспанія (0:1), за інформацією видання Sport.es, провів переговори з агентом Андрія Ярмоленка.

Як повідомляє видання, Моурінью розмовляв з Михайлом Гулордавою, який представляє інтереси лідера "Динамо". У найближчі тижні "Челсі" може направити в "Динамо" офіційний запит щодо можливого трансферу Ярмоленка, а вже взимку гравець має шанси перебратися в Лондон.

Раніше, нагадаємо відомий футбольний коментатор Віктор Вацко заявив, що португальський фахівець приїжджав на "Олімпійський" переглядати саме Ярмоленка.

У той же час за інформацією іншого іспанського видання Marca, Моуріньо в Києві спостерігав за грою півзахисника "Реала" Іско, а також виступом лідерів київського "Динамо". У найближчих двох турах Ліги чемпіонів "Челсі" зіграє саме з киянами.

Нагадаємо, сам Ярмоленко сказав, що не знає, навіщо Моуріньо приїжджав на матч: "Не знав, що він на матчі. У мене важлива гра була з Іспанією, а кого він дивився, це треба в нього запитати".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі