Моуріньо спростував інтерес до Ярмоленка

Поділитися
Моуріньо спростував інтерес до Ярмоленка Моуріньо приїжджав до Києва не через Ярмоленка © chelseafc.com
Головний тренер "Челсі" розповів, чому приїздив в Київ на матч збірної України зі збірною Іспанії.

Жозе Моуріньо перед матчем Ліги чемпіонів, в якому його "Челсі" в гостях зіграє з київським "Динамо", заявив, що не цікавиться лідером киян Андрієм Ярмоленком.

"Що стосується Ярмоленка, то я не люблю говорити про гравців, проти яких граю. Якщо я скажу щось погане - це його мотивує. Якщо буду говорити хороше - це також мотивує. Нехай люди, які розпускають чутки, знайдуть інші позиції. Навіщо мені Ярмоленко? Андрій - хороший гравець, але мені не потрібні всі хороші вінгери в світі. У нас є Азар, Вілліан, Педро, Траоре і інші футболісти", - наводить слова Моуріньо Dynamo.kiev.ua.

Головний тренер "Челсі" розповів, що приїжджав до Києва, щоб подивитися на гру своїх підопічних у футболці іспанської збірної: "У складі збірної Іспанії виступали троє моїх футболістів, тому я зробив цей спеціальний візит, щоб подивитися на їхню гру. Крім того, я ніколи грав на НСК "Олімпійський". З "Інтером" ми виступали на стадіоні імені Лобановського. Мене запросив Сергій Палкін - він мій хороший друг. В основному я спілкувався з ним. Так, там був і Луческу, але ми з ним не дуже довго розмовляли".

Читайте також: Суркіс упевнений, що Ярмоленко ніколи не вчинив би так, як Коноплянка

Нагадаємо, "Динамо" і "Челсі" зіграють на "Олімпійському" в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч відбудеться завтра, 20 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі