Московське «Динамо» хоче повернути Вороніна

Поділитися
© svit24.net
Московський клуб розгляне можливість повернення у команду Андрія Вороніна. На даний момент він на рік відданий в оренду у дюссельдорфську "Фортуну".

Виконуючий обов'язки головного тренера московського футбольного клубу "Динамо" Дмитро Хохлов зазначив, що радикальних змін в існуючу схему гри він вносити не збирається, проте, був би радий повернути до складу декількох гравців, які залишили команду по ходу літнього міжсезоння.

"Міняти можна. Але кардинально - ні в якому разі. Валити відразу не можна. Треба спочатку розібратися у всьому. Перш ніж щось робити, потрібно зрозуміти, що саме. А просто ламати - такого не буде", - сказав Хохлов.

"Будемо обговорювати з керівництвом можливість повернення в команду Андрія Вороніна. На даний момент він на рік відданий в оренду у дюссельдорфську "Фортуну". Буду з'ясовувати, що у нього там за умови угоди. Крім нього я б ще кількох хлопців повернув", - пояснив він.

Нагадаємо, у травні 2012 року Воронін розповів, що попросив свого менеджера почати переговори про дострокове розірвання контракту. Український форвард висловив сподівання, що клуб піде йому назустріч у цьому питанні. Воронін також зазначив, що він повністю віддавався «Динамо» в іграх і на тренуваннях, тому уболівальникам команди немає в чому йому дорікнути.

Українець тоді не назвав конкретних причин, через які він вирішив покинути московський колектив. За інформацією ЗМІ, причиною відходу Вороніна став його конфлікт з головним тренером команди Сергієм Сілкіним. Через конфлікт українець втратив місце в стартовому складі і провів кілька матчів за дублюючий склад «Динамо».

У минулому чемпіонаті Росії, за підсумками якого «Динамо» посіло четверте місце, Воронін взяв участь в 25 матчах, в яких відзначився 11 голами. Всього ж за столичний клуб українець провів 57 ігор, в яких забив 15 м'ячів. !zn

Читайте також:

Шевченко і Воронін завершили кар'єру у збірній

Воронін поставив Грецію у приклад збірній України

Нападаючий збірної України залишить московське «Динамо»


Дохід футболістів збірної України склав більше 33 млн дол

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі